به گزارش روابط عمومی؛ محمدرضا کابارانزاد قدیم دبیر دومین کنفرانس راهکارهای توسعه کارآفرینی بینالملل، سخنرانی خود را با شعری از یکی از بزرگترین شاعران ایرانی تحت عنوان توانا بود هرکه دانا بود / زدانش دل پیر برنا بود شروع کرد.
وی در ادامه افزود؛ ما این شعر را از کودکی آموختهایم ولی بکارگیری آن رو متوجه نشدیم که در چه زمینهایست و فرآیند بکارگیری دانش در چه زمینهایست.
کابارانزاد ادامه داد؛ کشورهایی که به دانش دست یافتهاند در مسیر توسعه نیز از آن بهره بردهاند. دنیای امروز همگان با تکنولوژیهای نوین در حال توسعه است که این تکنولوژیها نیازمند یک دانش بسیار قوی است. این کنفرانس زمینهای را فراهم آورده است، تا دانشگاهیان با هم افزایی دانش خود با بزرگان صنعت به همافزایی و رشد رسند.تا این همافزایی منجر به رشد کشور شود.
دبیر کنفرانس تصریح کرد؛ در دنیایی که ما امروز زندگی میکنیم آنچه که بیشترین بحث بر سر کارآفرینی وجود دارد، بحث بین المللی شدن است. در قدیم به کسی کارآفرین گفته میشد که توسعه تولید را انجام میداد و در کشور به سرانجام میرساند .اما امروز کارآفرین باید علاوه بر توسعه تولید خلاقیت و نوآوری را نیز در توسعه تولید در نظر بگیرد. امروزه کشورهای توسعه یافته کارآفرینی را در سطح بین الملل انجام میدهند.یکی از بزرگترین تکنولوژیهایی که به کمک تکنولوژی نوین آمده است، فینتکها هستند. که با ارائه خدمات مالی و بانکی در توسعه بانک و کشور تاثیرگذار بودهاند.
وی افزود امیدواریم توسعه کسبوکارهای حوزه فناوری مالی، به تسهیل ارائه خدمات مالی و بانکداری نوین کمک شایانی کند و در توسعه اقتصاد دیجیتال نقش بسزایی داشته باشند. آمریکا تا سال ۱۹۵۰ از سهم GDP پایینی برخوردار بوده است ولی از سال ۱۹۵۰ به واسطه تحولات در حوزه نوآوری و فناپری در مسیر رشد قرار گرفت و این امر با کمک دانش میسر شد. در نمودار توزیع ثروت در جهان آمریکا با ۱۴۵ ترلیون دلار ثروت اول و به ترتیب چین با ۸۵ ترلیون دلار، آلمان، بلژیک و انگلیس در ردههای بعدی هستند، و جای ایران در این نمودار خالیست. کشور عربستان نیز در چند سال گذشته در تلاش است تا در دسته کشورهای توسعه یافته قرار گیرد و پیشبینی میشود در آینده، عربستان جزو کشورهای توسعه یافته خواهد شد. کارآفرین باید بتواند در سطح بینالملل فعالیت کند، تعاملات مالی داشته باشد و کسب و کار خود را در سطح بینالملل توسعه دهد. رتبهی شاخص آزادی اقتصادی ایران ۱۶۲ است. که در مقایسه با بحرین، قطر و حتی عمان و حتی گرجستان در رتبه پایینتری قرار دارد.
محمدرضا کابارانزاده در ادامه تاکید کرد؛ اگر ایران هاب اقتصادی جهانی شود، و با تحول اقتصاد دیجیتال، تحول اقتصادی بزرگی در کشور رخ خواهد داد.
وی در پایان ضمن خیر مقدم به بزرگان و مدیران صنعت فناوری مالی و بانکی کشور و دانشپذیران حوزه کارآفرینی و فناوری مالی، از حضور ایشان قدردانی کرد.