سخنرانی حسن محمدی مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی سازمان بورس

مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و آموزش بورس اهمیت فناوری مالی و چالش‌های موجود در این حوزه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی؛ حسن محمدی در دومین کنفرانس راهکارهای توسعه کارآفرینی بین‌الملل با رویکرد فناوری مالی، اهمیت فناوری مالی و چالش‌های موجود در این حوزه را مورد بحث و بررسی قرار داد و به چالش‌های اصلی موجود در زمینه فناوری، به ویژه تأثیر تحریم‌ها بر حوزه فین‌تک، اشاره کرد.

محمدی گفت، با توجه به تغییرات اساسی در نظام مالی دنیا، ناشی از پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌های نوین مانند اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی، توسعه خدمات مالی و تأسیس شرکت‌های فین‌تک به یکی از نیازهای اساسی جامعه تبدیل شده است.

وی با تاکید بر این نکته که توسعه نظری و عملیاتی در حوزه فین‌تک در ایران ضروری است تا بتوان همگامی با بازارهای مالی جهانی را تحقق بخشید. همچنین، ارتقا دسترسی و شمولیت مالی به عنوان یکی از اهداف مهم فین‌تک‌ها می‌باشد.

مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی سازمان بورس در ادامه به چالش‌هایی نظیر عدم وجود استراتژی شفاف در نهادهای مالی، شرایط کلان سیاسی و اقتصادی ویژه تحریم‌ها و مسائل مربوط به امنیت و حریم خصوصی کاربران از جمله موانع پیش روی توسعه فناوری‌های مالی در کشور اشاره کرد.

محمدی در ادامه گفت، که یکی از مهم‌ترین چالش‌ها، ارتقاء آگاهی عمومی و اطمینان مردم نسبت به استفاده از فناوری‌های نوین مالی است. بسیاری از افراد هنوز به طور کامل با فین‌تک‌ها و خدمات مالی مرتبط آشنا نیستند و نیاز به فرهنگ‌سازی در این حوزه احساس می‌شود.

وی افزود؛ ایده‌هایی برای توسعه یک سامانه شبیه‌ساز معاملات در بازار سرمایه به منظور آموزش کاربران مبتدی مطرح شد. این سامانه که قبلاً با عنوان تالار مجازی بورس در ایران فعالیت داشته، به دلیل درخواست‌های مکرر فعالان بازار لغو شده و اکنون با اضافه کردن امکانات جدید، مجدد در حال راه‌اندازی است. و با توجه به اینکه این کنفرانس بر لزوم توسعه همزمان خدمات مالی سنتی و نوین به منظور دستیابی به اهداف اقتصادی و مالی مؤکد است و بر اهمیت برنامه‌ریزی در زمینه تأسیس و گسترش فین‌تک‌ها تأکید دارد.

محمدی با اشاره به رشد آگاهی اقتصادی و فرهنگی در میان دانش‌آموزان و دانشجویان با استفاده از سامانه مجازی بورس، اذعان داشت، در راستای فرهنگ‌سازی و پاسخ به نیازهای اقتصادی جامعه، تلاش‌هایی در جهت آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان، به ویژه افرادی که به سن قانونی نرسیده‌اند، صورت گرفته است. هدف از این برنامه، آشنا کردن این قشر با مفاهیم اقتصادی و بازار سرمایه از طریق یک سامانه مجازی است. این سامانه به کاربران این امکان را می‌دهد که با داده‌های واقعی اما با پول مجازی، به تجربه معامله در بازار سرمایه بپردازند، بدون اینکه آسیبی به خانواده‌ها وارد شود. طراحی رابط کاربری این سامانه در شرکت اطلاع‌رسانی بورس انجام شده و آماده‌سازی آن به مرحله نهایی رسیده است.

محمدی در پایان، از شرکت‌های دانش‌بنیان دعوت کرد تا ایده‌های نوآورانه خود را ارائه دهند، تا با بهره‌برداری از آن‌ها، به بهبود و توسعه این پروژه کمک شود. این اقدام می‌تواند زمینه‌ساز توسعه آگاهی اقتصادی نسل جوان و ورود آن‌ها به بازارهای سرمایه آینده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *